top of page

Over ons.

DutchConcept streeft ernaar om sterk en creatief interieurontwerp te creëren met praktische bruikbaarheid als prioriteit. Of het nu gaat om een balie, het inrichten van een restaurant, een hotel of zorginstelling, wij zorgen ervoor dat functionaliteit altijd centraal staat. Door slimme keuzes te maken in het beginstadium van het ontwerpproces, zijn wij in staat om unieke concepten te ontwikkelen. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie om onze visie te bespreken.

Naast het ontwikkelen van het concept en het ontwerpen van het interieur, bieden wij ook de mogelijkheid om de uitvoering en bouw van uw nieuwe interieur uit handen te nemen. Dankzij onze kennis van de markt en onafhankelijke positie, kunnen we voor elk project de juiste leveranciers selecteren, waardoor we een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat.

Ons team.

DC221015_0083.jpg

Mario van Ansem.

06 515 460 59

mario@dutchconcept.eu

DC221015_0046.jpg

Mariëlle Lagarde.

foto%20Tim_edited.jpg

Tim van der Heijden.

IMG_9732.png

Robin Strijbos.

Ons team.
Hoe wij weken

Hoe wij werken.

Het verloop van ieder project is anders, er is dan ook geen blauwdruk voor een "perfect project". Wat wij u wel kunnen geven is een stappenplan met 5 stappen die nodig zijn om een project te laten slagen. Hoe lang een stap duurt is vooraf niet te bepalen. Gelukkig kunnen we een ding wel voorspellen; het begint altijd met hetzelfde: een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Het ontwikkelen kan beginnen.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers.

Een greep uit opdrachtgevers voor wie wij de afgelopen jaren hebben mogen werken.

bottom of page