Over ons.

De kracht van DutchConcept is het ontwikkelen van sterke, creatieve totaalconcepten voor interieurs waarbij de praktische bruikbaarheid als uitgangspunt dient. Of het nu gaat om een Balie, de inrichting van Restaurant, een compleet Hotel of een zorginstelling, de basis is altijd de praktische bruikbaarheid. Door vroeg in het ontwerptraject slimme keuzes te maken op het gebied van indeling, routing en flexibilteit zijn we in staat om een uniek concept te ontwikkelen. We vertellen je graag meer over onze visie onder het genot van een kop koffie.

Naast ontwikkelen van het concept en het ontwerpen van een nieuw interieur zijn we ook in staat om de uitvoer, de bouw van jouw nieuwe interieur, uit handen te nemen. Door onze kennis van de markt en onafhankelijke positie kunnen we voor elk project de juiste leveranciers selecteren. Zo zijn we in staat voor elk afzonderlijk project een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden zonder dat het afbreuk doet aan het eindresultaat.

Ons team.

DC221015_0083.jpg

Mario van Ansem.

06 515 460 59

mario@dutchconcept.eu

DC221015_0046.jpg

Mariëlle Lagarde.

foto%20Tim_edited.jpg

Tim van der Heijden.

IMG_9732.png

Robin Strijbos.

 
 

Hoe wij werken.

Het verloop van ieder project is anders, er is dan ook geen blauwdruk voor een "perfect project". Wat wij u wel kunnen geven is een stappenplan met 5 stappen die nodig zijn om een project te laten slagen. Hoe lang een stap duurt is vooraf niet te bepalen. Gelukkig kunnen we een ding wel voorspellen; het begint altijd met hetzelfde: een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Het ontwikkelen kan beginnen.

 

Onze opdrachtgevers.

Een greep uit opdrachtgevers voor wie wij de afgelopen jaren hebben mogen werken.