Binnenkijken bij... Diverso

April 18, 2018

 

 

 

In het Limburgse Nederweert vinden we Diverso. Tijdens een van de eerste rondes die onze ontwerpers maakte met de eigenaren van dit mediterraanse restaurant ontstond het idee om het hele pand open te breken: weg met alle kleine kamers. Wanneer we het nieuwe Diverso binnenkomen worden we verwelkomt door een grote vide verdeeld over 2 verdiepingen. De vides geven een gevoel van ruimte en zijn ook de verbindende factor tussen de begane grond en de 1e verdieping waar door je het pand haast niet meer terug kent. Bekijk hieronder het resultaat van een intensieve verbouwing!

 

 

In de serie "Binnenkijken bij..." maken we een virtuele wandeling door een van de vele projecten die we de afgelopen jaren hebben ontworpen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

DutchConcept   -   Lage Dijk 6   -   5705 BZ Helmond   -   T +31(0)492 52 35 11   -   E info@DutchConcept.eu